Пісочне лимонне печиво з марихуаною
Рекомендую вашій увазі дуже простий та смачнющий рецепт з конопляної кухні, саме те що треба для медичного споживання. По – перше, цей спосіб прийняти марихуану підходить тим, хто не може чи не бажає палити, а по друге – одного такого печива вам може вистачити на 12 годин надійного еффекту та знеболення – звичайно, при належній якості канна – масла з якого ви готуєте своє печиво.
Хрустка цукрова скоринка
Фото узято з найближчого вільного інтернет – ресурса з классними фоточками, і виглядає саме так, як і печиво, що зроблено по цьому рецепту.
Пісочне лимонне печиво з марихуаною, як і уся конопляна випічка робиться на основі Canna Butter – конопляного вершкового масла.
Що знадобиться для приготування добрячої порції приблизно на чотирьох:
Миємо та ріжемо лимон, виймаємо насіння
Миємо лимон, ріжемо на маленькі шматочки, виймаємо насіння
Подрібнюємо лимон за допомогою блендеру
Беремо блендер та подрібнюємо лимон
М’яке (не розтоплене) канна масло змішуємо з білим цукром та ваніллю в окремому слоїку
В окремому посуді вимішуемо м’яке (не розтоплене!) вершкове масло, білий цукор та ваніль
Додаємо яйце та подрібнений лимон
Додаємо яйце, подрібнений лимон та вимішуємо разом
Додаємо борошно та розпушувач тіста
Додаємо борошно та розпушувач тіста
Замішуємо
Добре вимішуємо, спочатку за допомогою ложки, потім чистими руками, попередньо змащеними соняшниковою олією – так тісто майже не буде прилипати до рук.
З тіста робимо кулю та ховаємо до морозилки
коли усе тісто равномірно вимішано (на знімку тісто зарідке, зазвичай тісто по цьому рецепту помітно густіше) збираємо його у форму кулі та ховаємо до морозилки на 15 – 20 хвилин, щоб тісто ще більше затверділо і з ним було зручно працювати далі.
майбутнє печиво викатуємо у коричневому цукорі – усе, крім низу печива
Ріжемо тісто на невелички, як сірникова коробка, шматочки. Вивалюємо їх у коричневому цукорі з усіх сторон крім низу, та майте на увазі -якщо цукор посипеться з печива у пічці то він пригорить і буде смердіти!
Печиво готове до випікання коли весь цукор з пергаменту буде прибрано.
Між шматочками печива має залишатися місце, бо під час випічки воно стане ширше. Духовка має бути розігрітою до температури 170-180, випікаємо 30 -40 хвилин.
Яскравий, міцний та тривалий еффект марихуани
Коли печиво готове – дайте йому вихолонуте до кімнатної температури. Не варто їсти печиво гарячим – гаряче тісто може зашкодити системі травлення. Колись давно, коли я працював на випічці хлібу то бачив новачків у которих зупинялося травлення через те, що вони поіли багато теплого хлібу, так що будьте будь ласка обережні.
Якщо ваше канна масло, що пішло на приготування печива, було належної концентрації – одного печива дорослій людині вистачить на 8-12 годин стійкого та міцного єффекту та знеболювання.
Миємо та ріжемо лимон, виймаємо насіння
Подрібнюємо лимон за допомогою блендеру
М’яке (не розтоплене) канна масло змішуємо з білим цукром та ваніллю в окремому слоїку
Додаємо яйце та подрібнений лимон
Додаємо борошно та розпушувач тіста
Замішуємо
З тіста робимо кулю та ховаємо до морозилки
майбутнє печиво викатуємо у коричневому цукорі
Печиво готове до випікання
Хлопці не прибрали цукор з пергаменту і денце підгоріло
ніжне пісочне тісто з марихуаною
Вишукане та смачне лимонне печиво з марихуаною
Яскравий, міцний та тривалий еффект марихуани
Хрустка цукрова скоринка
Дозування цього печива треба підбирати експериментально, пам’ятайте про можливість передозування. На щастя, за всю історію людства немає жодного випадку смерті людини від передозування марихуаною, проте все одно варто вживати помірно.
Смачного вам печива та доброго здоров’я!
Рекомендую вашій увазі дуже простий та смачнющий рецепт з конопляної кухні, саме те що треба для медичного споживання. По – перше, цей спосіб прийняти марихуану підходить тим, хто не може чи не бажає палити, а по друге – одного такого печива вам може вистачити на 12 годин надійного еффекту та знеболення – звичайно, при належній якості канна – масла з якого ви готуєте своє печиво.
Хрустка цукрова скоринка
Фото узято з найближчого вільного інтернет – ресурса з классними фоточками, і виглядає саме так, як і печиво, що зроблено по цьому рецепту.
Пісочне лимонне печиво з марихуаною, як і уся конопляна випічка робиться на основі Canna Butter – конопляного вершкового масла.
Що знадобиться для приготування добрячої порції приблизно на чотирьох:
- 130 гр Canna Butter – конопляного вершкового масла, його рецепт тут
- 190 гр білого цукру
- 50 гр коричневого цукру
- 1 велике куряче яйце (беріть домашні яйщя з яскравим жовтком якщо є – смачніше буде печиво)
- 0,5 чайної ложки ванільного цукру (якщо чистий ванілін то кладемо маленьку дрібку)
- 320 гр борошна
- 0,5 чайної ложки розпушувача для тіста
Миємо та ріжемо лимон, виймаємо насіння
Миємо лимон, ріжемо на маленькі шматочки, виймаємо насіння
Подрібнюємо лимон за допомогою блендеру
Беремо блендер та подрібнюємо лимон
М’яке (не розтоплене) канна масло змішуємо з білим цукром та ваніллю в окремому слоїку
В окремому посуді вимішуемо м’яке (не розтоплене!) вершкове масло, білий цукор та ваніль
Додаємо яйце та подрібнений лимон
Додаємо яйце, подрібнений лимон та вимішуємо разом
Додаємо борошно та розпушувач тіста
Додаємо борошно та розпушувач тіста
Замішуємо
Добре вимішуємо, спочатку за допомогою ложки, потім чистими руками, попередньо змащеними соняшниковою олією – так тісто майже не буде прилипати до рук.
З тіста робимо кулю та ховаємо до морозилки
коли усе тісто равномірно вимішано (на знімку тісто зарідке, зазвичай тісто по цьому рецепту помітно густіше) збираємо його у форму кулі та ховаємо до морозилки на 15 – 20 хвилин, щоб тісто ще більше затверділо і з ним було зручно працювати далі.
майбутнє печиво викатуємо у коричневому цукорі – усе, крім низу печива
Ріжемо тісто на невелички, як сірникова коробка, шматочки. Вивалюємо їх у коричневому цукорі з усіх сторон крім низу, та майте на увазі -якщо цукор посипеться з печива у пічці то він пригорить і буде смердіти!
Печиво готове до випікання коли весь цукор з пергаменту буде прибрано.
Між шматочками печива має залишатися місце, бо під час випічки воно стане ширше. Духовка має бути розігрітою до температури 170-180, випікаємо 30 -40 хвилин.
Яскравий, міцний та тривалий еффект марихуани
Коли печиво готове – дайте йому вихолонуте до кімнатної температури. Не варто їсти печиво гарячим – гаряче тісто може зашкодити системі травлення. Колись давно, коли я працював на випічці хлібу то бачив новачків у которих зупинялося травлення через те, що вони поіли багато теплого хлібу, так що будьте будь ласка обережні.
Якщо ваше канна масло, що пішло на приготування печива, було належної концентрації – одного печива дорослій людині вистачить на 8-12 годин стійкого та міцного єффекту та знеболювання.
Миємо та ріжемо лимон, виймаємо насіння
Подрібнюємо лимон за допомогою блендеру
М’яке (не розтоплене) канна масло змішуємо з білим цукром та ваніллю в окремому слоїку
Додаємо яйце та подрібнений лимон
Додаємо борошно та розпушувач тіста
Замішуємо
З тіста робимо кулю та ховаємо до морозилки
майбутнє печиво викатуємо у коричневому цукорі
Печиво готове до випікання
Хлопці не прибрали цукор з пергаменту і денце підгоріло
ніжне пісочне тісто з марихуаною
Вишукане та смачне лимонне печиво з марихуаною
Яскравий, міцний та тривалий еффект марихуани
Хрустка цукрова скоринка
Дозування цього печива треба підбирати експериментально, пам’ятайте про можливість передозування. На щастя, за всю історію людства немає жодного випадку смерті людини від передозування марихуаною, проте все одно варто вживати помірно.
Смачного вам печива та доброго здоров’я!